ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Доктор Ришар Беливо: Пет са храните, които борят рака

Д-р Ришар Беливо е автор на бестселъра „Храни срещу рака“ и пионер на новата наука превантивно хранене

храна рак Той ръководи лаборатория в Монреал, която системно изучава лекарствените свойства на храните. Д-р Беливо има списъци на най-вредните и на най-полезните храни. След 30-годишни изследвания е съставил блюдо от 30 храни с гигантски ефект върху здравето и особено за превенция на рака.

5 от тях д-р Беливо направо превъзнася –кайсиеви ядки, чесън, зелен чай, куркума и зехтин. Той обаче прави уговорка, че 30-те храни не са магически.

„Ние не лекуваме рака, като ядем броколи, нито диабета – с домати. Диагностицираният рак трябва да се бомбардира с всички средства на съвременната медицина. Храненето не е лечение, а само превенция без странични ефекти“, казва д-р Беливо.“ В Източна медицина кайсиевите ядки отдавна се използват като магически куршум, който поразява лошите болести и най-вече рака.

Чесънът е най-старото лекарство, използвано в медицината. Шумерски плочки от 3000 г. пр. Хр. дават рецепти с чесън. Той е естествен антибиотик заради съдържащия се в него алицин. Антибактериалните му свойства са изследвани от Луи Пастьор през 1858 г. Поради липса на антибиотици руснаците го използват масово за превръзки през Втората световна война и така на чесъна му излиза името „Руския пеницилин“.

Зелето и лука също попадат в неособено дългия списък на храните, които борят рака, според доктор Ришар Беливо. А колкото до зеления чай – той е способен буквално да удави раковите клетки, стига да се пие правилно – не много топъл, без захар и с повечко лимон. Освен това за ефективна защита срещу рака е задължително да се използват японските сортове зелен чай, защото те са по-богати на противоракови молекули.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *