ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Google ще бори рака с гривна

Миналото лято се разчу, че Google ще се включи в борбата с рака

google Kонкретно, преди около година търсачката заяви намерението си да се включи в намирането на по-добри методи за откриване на ракови клетки в човешкото тяло. Освен наличието на ракови клетки, разработките на Google са насочени и в ранно откриване на инфаркти и инсулти.

Днес Google даде заявка за патент на гривна, която разрушава раковите клетки в кръвта. Информацията е на вестник „Таймс“.

Рентгеновите лаборатории на Google използват човешката кожа в своите изследвания за разработване на гривната за откриване на ракови клетки. Тази гривна ще работи в тандем с хапче, което ще накара нездравословните ракови клетки да светят. Изобретението на Google е патентовано под номер US6721083.

То е представено под заглавие „Фореза с наночастици“ описва устройство, което „автоматично променя и унищожава една или повече мишени в кръвта, застрашаващи здравето“. Те могат да бъдат ензими, хормони, протеини и клетки.

Поразяването става чрез насочена енергия във вид на радиовълни, акустични импулси или инфрачервени лъчи. Според компанията мишени могат да бъдат и раковите клетки. „Те ще бъдат променяни или унищожавани, с което развитието на раковото заболяване ще бъде възпрепятствано“, посочва „Гугъл“.

Това не е първата иновация на фирмата срещу рака. През октомври нейна лаборатория обяви, че разработва капсула, която ще засича рак. Тя ще вкарва наночастици в кръвта и ще маркира с тях туморните клетки, като ги магнетизира.

Новата гривна ще се прицелва в тези клетки по магнитното поле на наночастиците.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *