ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С очилата на доктор Вижън шофирам много по-уверено и сигурно

Искам да споделя моя начин, с който подобрих здравето на очите си

o4ila Казвам се Филип и съм на 42 години от град София. Работя във фирма, която извършва превози на товари, и в общи линии около 22-23 дни в месеца съм на път. Пътувам из Европа, пътувам през деня, шофирам и през нощта, понякога.

Повечето шофьори знаят колко уморително е да се кара нощем, когато светлините на колегите на пътя те заслепяват. И не е само това. През деня очите също много се напрягат. Случвало се е без да съм бил кой знае колко уморен, да усещам главоболие и напрежение в главата. Имало е нощи, в които не съм можел да заспя от болка. Тези нощи, както и тези усещания вече са в миналото. Ползвам очилата на доктор Вижън от около 2 години, и от толкова време нямам никакви проблеми нито с очите, нито имам главоболие, нито усещам напрежение.

За очилата научих от една публикация в някакъв вестник, вече не помня кой. Поръчах ги и започнах да ги нося. В началото ми беше много съклетно, едвам ги изтрайвах. Сега без никакъв проблем гледам телевизия с тях и чета. Неудобството в началото идваше от това, че очилата са дупчици. Известно време е малко странно, но свикне ли се с тях, носят ли се редовно – главата се изпразва, погледът се прояснява и нощното виждане не е проблем. Почти нямам почивка, през която да не нося очилата. Прибера ли се от курс – веднага ги слагам.

Благодарение на очилата на доктор Вижън аз не нося други очила с диоптри или нещо подобно, за разлика от много мои колеги. Чувствам се добре и съм много сигурен на пътя. Взех такива очила и на майка ми и баща ми, защото те са възрастни хора. Те също са много доволни.

Филип Симеонов от София

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *