ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Касандра Нод: Не съм обезобразена!

22-годишна канадска танцьорка отказва да махне огромен родилен белег от лицето си

белег Канадска танцьорка не иска да премахне огромно родилно петно, разположено почти върху половината ѝ лице. 22-годишното момиче е убедена, че това не я прави изрод, а по-скоро различна от останалите. Касандра е професионална танцьорка, която дълги години се занимава с танци.

Родителите й не са се свързали с лекар, с искане за премахване на петното, поради страх от последствията. Заради това детството и юношеството на Касандра са преминали в подигравки и тормоз. Въпреки това, днес Касандра отказва пластична операция за отстраняване на петното. Според нея то не само не я загрозява, а напротив – прави лицето ѝ по-уникално и запомнящо се.

„Това петното е огромна част от мен.“ – казва Касандра.

Въпреки, че по време на детството и юношеството Касандра е страдала достатъчно заради подигравките на разни хулигани, тя нито за миг не спира да мисли за себе си като нормална, но различна личност.

„Петното е покрито с косми, което го прави почти невъзможно за прикритие, но аз честно казано никога не съм си поставяла за цел да го крия. Знам, че някои хора изпитват чувство на съжаление към мен, но аз съм сигурна, че това е нещото, което само ме отличава от останалите, без да ме прави по-различна“, споделя Касандра.

Тя е провела консултация с пластични хирурзи, но от консултацията е станало ясно, че петно може и да няма, но със сигурност ще има грозни белези. Това окончателно е наклонило везните в полза на това родилния белег да остане на лицето ѝ, въпреки не особено приятните погледи и реакции на околните.

Петното на Касандра също не ѝ е попречило да намери любовта в лицето на 21-годишният Патрик Кук, с които са заедно вече 8 месеца. Двамата се срещнали на прослушване за танцови роли и оттогава насам са неразделни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *