ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

4 рецепти със зелени орехи за потентност и здрав стомах

Орехите увеличават сексуалната енергия

zeleni-orehi Това е една от най-старите рецепти:сърцевината на 12 ореха + 200 грама сушени сини сливи, смокини и стафиди. Всичко се смила, разбърква се и се слага в хладилник. Всеки ден след обяд вземете по 2 супени лъжици от тази смес с една чаша айран.

Орехите могат да повишат защитните сили на организма, насърчават развитието на мъжките полови органи, както и да увеличат производството на сперматозоиди. Неузрелите плодове на ореха са много богата на витамини E и F, затова те са полезни за хората, особено за онези, които искат да увеличат своята сексуална мощ.

Орехите трябва да се консумира при хипо- и авитаминози, както и недостиг на кобалт и железни соли.

Ето още една рецепта за засилване на сексуалната мощ. Смилат се 300 грама белени орехови ядки, добавете 2 лимонови кори и 300 грама сушени кайсии, 300 грама мед. Разбърква се добре. Приема се по една лъжица сутрин. Съхранявайте на хладно място.

Възстановително средство срещу умора. Смилат се 200 грама орехови ядки, както и 200 грама от растението алое и два лимона. Добавете 200 грама мед и същото количество масло. Разбърква се добре. Приема се по три пъти на ден, като дозата е една лъжица.

Орехите съдържат много фибри и масло, което повишава активността на червата. Полезни са за по-възрастните хора, които са склонни към запек.

Ето и рецепта. Натрошете 1 кг зелени орехови ядки, изсипете 2 литра водка, добавя се 1 литър вода и 200 грама захар. Оставете в продължение на 2 месеца. Употребява се при лечение на стомашни язви, като 1 супена лъжица се взима преди ядене в продължение на 6 седмици. След почивката от един месец, повторете процеса.

Камагра
Камагра – сложете край на сексуалните проблеми

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *