ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Огледалата разболяват и причиняват депресия?

Огледалото е обект на доста митове, легенди и приказки

огледалоЗа огледалата съществуват и доста поверия. Повечето хора не вярват в тях, но ако се доверим на специалистите по фън шуй трябва наистина да внимаваме къде точно ще разположим огледалото.

И така, запомнете най-важното – колкото и секси да изглежда отстрани, забравете за огледалото в спалнята. Огледало не трябва да има в банята. Огледалата в мокри помещения ще отразяват вашия образ размазан, а това, според специалистите по фън шуй ще се отрази недобре на вашето здраве, красота, както и на взаимоотношенията ви у дома. Може да има огледало във всекидневната и антрето, но разположението в тези две помещения също е важно. Огледалото е добре дошло в стаята, в която се храни семейството, и особено добре е то да отразява масата, за да се умножава просперитетът и здравето на живущите в дома.

Огледалото в спалнята е вредно според езотериците, защото в него се отразяват други светове, както и сънищата на онези, които спят в стаята. Може да има огледало в спалнята, само ако то е от вътрешната страна на вратата на гардероба.

Задължително е да поддържате огледалата здрави и чисти. Задължително е и те да имат рамки – колкото по-красиви, толкова по-добре. По този начин огледалото няма да нарани вашата енергия и здраве.

Според някои специалист в езотериката огледалото съхранява информация, затова винаги трябва да заставате пред него спокойни, уверени и щастливи. Не забравяйте, че огледалото не е просто само част от обзавеждането или гладко полирана повърхност.

Огледалото има големи магически сили, както в добрия, така и в лошия смисъл на думата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *