ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

КУИКС софт / QUIXX soft

КУИКС софт назален спрей съдържа вода от Атлантическия океан, пречистена вода и екстракт от алое вера

Предназначение

quКУИКС е серия от назални спрейове за облекчаване на симптоматиката при ринити от различно естество и синузит. Натуралният вариант съдържа само вода от Атлантическия океан и пречистена вода, вариантът софт е с добавка от алое вера, а вариантът екстра е с евкалиптово масло. Всеки вариант е базиран върху различна солева концентрация, затова подборът трябва да се консултира със специалист и да е съобразен с възрастта и характера на здравословния проблем.

КУИКС софт съдържа разтвор, адекватен на телесните концентрации, поради което се приема добре от най-широк кръг потребители, включително деца. Препоръчва се като продукт за всекидневна грижа, съпътстващ компонент при комплексна терапия на ринит и синузит, за деца, които не могат да си издухат носа. Предотвратява изсушаване на лигавицата и продължително запушване на носа.

Как се приема

Спрей-ампулата е предназначена за индивидуална употреба. Накрайникът трябва да се почиства внимателно след всяка манипулация.

Действието на назалния спрей разчита на впръсквания в ноздрите, 1-3 във всяка на сеанс. При деца от 6 месеца до пет години впръскванията не бива да са повече от четири дневно, при по-големи деца и възрастни няма ограничения.
КУИКС софт размеква наслоенията върху носната лигавица, успокоява отока и отпушва; втечнява секретите за по-лесното им отделяне и потиска растежа на болестотворни микроорганизми благодарение на солевото си съдържание. Тъй като концентрацията на разтвора е подобна на тази в телесните течности, медикаментът действа меко, неагресивно и не причинява дискомфорт или болка. Компонентът от алое вера облекчава действието на соления разтвор и съдейства за ограничаване на отока и възпалението.

Възможни нежелани ефекти

Не са регистрирани

Кога НЕ БИВА да се приема

Този продукт не бива да се прилага на деца под 6-месечна възраст.

Не използвайте, ако не понасяте проникването на морска вода в носната кухина.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни взаимодействия с други медикаменти, които могат да имат негативен ефект върху потребителя.

_

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за флакон от 30 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *