Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Трети метод за подобряване на храносмилането

Част 1, част 2

Този метод включва използване на билкови растения или добавки.

hranosmilane3Опитайте женско биле. Тази билка може да се използва за облекчаване на стомашни спазми и симптоми на стомашни киселини и киселинен рефлукс.

Женското биле може да се приема под формата на капсули или корен, който се вари във вода, за да се направи чай.

Най-сигурната форма на женско биле е ако си вземете екстракт от корена, тъй като той няма негативните странични ефекти, като например високо кръвно налягане.

Вземете ментово масло. В малки дози, ментовото масло се счита, че облекчава стомашни болки и подуване на корема. Вземете ментово масло под формата на капсули или дъвчете ментови листа за нежна алтернатива.

Пийте чай от лайка. Този чай освен успокояващи и сънотворни свойства, е полезен за храносмилането и помага при проблеми като гадене, колики и стомашни болки.Чай от лайка също може да помогне за облекчаване на мускулни крампи или спазми.Опитайте да пиете домашно приготвен чай от лайка една чаша веднъж на ден.

Пийте сок от алое вера. Той има уникални ензими, които естествено подпомагат храносмилането и също съдържа витамин C и аминокиселини, които могат да увеличат притока на кръв към храносмилателния тракт.

Използвайте джинджифил. Той е традиционен китайски билков лек за стомашни болки и страдания. Също се използва за облекчаване на гаденето. От пресен корен на джинджифил се прави чай или приемайте добавки, които могат да бъдат намерени в капсули, прахове и дори напитки.

От съображения за безопасност, най-добре е да се консумира не повече от 1-3 грама джинджифил на ден.

 

 

Как да си направите оцет с лавандула?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *