ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Диетата за отслабване на Станислава Цалова

Станислава Цалова е спазвала простички, но ефективни правила

Синоптичката от bTV Станислава Цалова разкри диетата, с която отново се е върнала във форма след раждането си.

Станислава Цалова бе и една от звездите, която подкрепи националната кампания „Бебе на града”, продължила девет месеца и обхванала деветте най-големи града в България (точно, колкото е периодът на бременността).
Кампанията имаше за цел да повиши раждаемостта и да поставят на масата проблемите на репродуктивното здраве и демографската криза, завладяла нацията.

Станислава Цалова е спазвала простички, но ефективни правила
Станислава Цалова е спазвала простички, но ефективни правила

И днес Станислава Цалова си спомня, че нейният гинеколог Мая Василева не преставала да й прави забележки за натрупаните излишни килограми и апелирала да бъде по-отговорна към контрола на теглото си.
Чаровната синоптичката си спомня, че по време на втория триместър от бременността си е качвала по килограм всяка седмица.
Наложило се да редуцира количеството на приеманата храна, тъй като специалистите заострили вниманието й върху рисковете, които наднорменото тегло оказва върху плода.

Отначало Станислава Цалова наложила сериозно ограничение върху сладките и тестените храни.
Тя обаче е на мнение, че всеки сам трябва да определи за себе си кое хранене е здравословно и кое не е.
За да се избави човек от излишните килограми, е необходимо да заложи основно на движението, като по този начин ще удължи и живота си и ще се предпази от редица здравословни проблеми.
Основното правило, което синоптичката спазва е да не си позволява да преяжда и спазва препоръките на проф. Мермерски – не пие вода 30 мин. преди храна и един час или час и половина след нахранване, пише Блиц.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *