ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Проверявайте преди да ядете: Жена откри в банан най-отровния паяк

Мария Лейтън, майка на две деца, откри най-отровния паяк в света във връзка банани, купени от магазин в Лондон

банан Ухапване на скитащ паяк причинява смърт за 2 часа, а на мъжете и 4-часова болезнена ерекция. Този паяк се активизира нощем и тръгва да броди из бразилската джунгла. Денем се крие в бананови дървета и затова го наричат „бананов паяк“. С отровата на скитащия паяк в момента се правят опити за лекуване на еректилна дисфункция, пише в. „Дейли телеграф“.

Бананите са внос от Коста Рика. На един от тях имало люпило от яйца на паяка. Пред очите й те започнали да се излюпват и тя бързо мушнала бананите в херметичен контейнер и го сложила във фризера.

Лейтън отворила пакета с банани, понеже 6-годишната й дъщеря си поискала един. „Мъжът ми ги купи. Стояха цял ден на шкафа вкъщи. По всички банани имаше паяжина. Добре, че ги отворих аз, а не дъщеря ми!“, казва майката.

После тя сама разпознала скитащия паяк по снимки в Гугъл и започнала да върти телефони на разни инстанции. След час и половина санитари се съгласили да дойдат и да отнесат контейнера.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *