ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Изварата решава стомашни проблеми

Изварата като млечен продукт помага при съхраняване на здравето ни и поддържане на нормалната функция на храносмилателния тракт

Изварата, както и всички други млечни продукти, е изключително важна за здравето на човешкия организъм. Особено силно е значението й за поддържане на нормалната функция на храносмилателния тракт, тъй като се преборва успешно с така неприятните киселини в стомаха, подуване в коремната област, тежест и парене в хранопровода, пише Готвач.бг.

Стомашните киселини е един много разпространен проблем, особено през последните години, когато, поради липса на време, хапваме набързо храни, които не са най-полезните за здравето ни, нямаме достатъчно време да ги сдъвчем, а ги гълтаме.

izvara
Изварата се грижи да нямате стомашни проблеми

Един мазен хамбургер, пържени картофи или традиционните ни банички са доста тежка храна и те трябва да се консумират поне по-бавно. Но, ако ги изгълтаме набързо, за стомаха ни това е истинска бомба със закъснител.

Започваме да чувстваме тежест, подуване на корема, усещаме парене и трябва да прибягваме към сода или други медикаменти, с които да преодолеем така неприятните стомашни киселини.

В този момент на помощ ни идва изварата. Тя, заедно с киселото мляко, неутрализират въздействието на киселините в стомаха. Наред с решаването на тези стомашни неразположения, изварата е безценен продукт в битката ни с излишните килограми.

Особено обезмаслената извара трябва да присъства ежедневно в менюто ни, за да набавим на организма ни всички необходими вещества за правилното му функциониране.

Изварата е богата на витамин D, на калций и други минерали, които са от изключителна важност за костната структура на тялото ни, както и за нормализиране на артериалното ни налягане.

Изварата помага освен при стомашни киселини и при други неразположения, като запек, диария, онкологични заболявания на дебелото черво.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *