Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Гугъл диагностицира: Търсачката спаси младо момиче от рак на яйчника

Младо момиче с болки в корема пусна в търсачката на Гугъл своите оплаквания и открива, че има 8 от 9-те симптома на рак на яйчника

рак на яйчниците Момичето е от Англия и е само на 22 години. Казва се Сади Ранси и е от град Бромли. Сади прекарва 6 месеца в болки. По това време лекарите откриват в тялото на момичето тумор колкото пъпеш. Поставят диагноза терминален рак в IV стадий. Той не може да се оперира, тъй като се е захванал за вътрешните органи и е стигнал диафрагмата, черния дроб и тънкото черво. Медиците казват на девойката, че едва ли ще живее повече от една-две години, научаваме от „Дейли телеграф“.

За щастие туморът се повлиява силно от химиотерапията. Малко след това се свива до размерите на орех. Сади влиза в ремисия, а през юни 2014 г. нейният приятел, който работи в популярна верига супермаркети иска ръката ѝ. Двамата сключват брак месец по-късно. Следва операция, при която туморът е отстранен.

„Този рак е много рядък при жени под 50 г. А при мен е още по-рядка разновидност. Затова никой не го допускаше. А и двата прегледа с ултразвук и кръвните тестове не откриха нищо. Но ме болеше много, не можех да стоя права повече от минута“, разказва Сади. Според лекаря й изгледите тя да се оправи са много добри.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *