ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Три рецепти за хронична умора и безсъние

Вземат се стъблата и листата на риган. 15 грама билка се залива с една чаена чаша вряща вода. Запарва се два часа и течността се прецежда. Приема се по една супена лъжица 3 пъти дневно при депресия и безсъние.

Смесват се 1 част стръкове и листа от ливадник, 1 част листа от касис, 1 част стръкове и листа от риган, 2 части листа от сива къпина, 2 части стръкове и листа от горска ягода, 2 части натрошени плодове от шипка. На една чаена чаша вряща вода се падат по 1-2 чаени лъжички от разбърканата смес. Запарва се 10-15 минути и се прецежда. Пие се със захар или със сладко. Препоръчва се вечер за подобряване на съня.

Вземат се корените на дилянка. На една чаена чаша гореща вода една супена лъжица нарязани корени. Ври 15 минути на слаб огън. Оставя се десет минути под капак и течността се прецежда. Приема се по една супена лъжица 3 пъти дневно.

Ако страдате от проблеми със съня и имате болки в гърба, раменете и врата – възглавницата BIOMAGNETIC POWER Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ! Поръчайте тук и вижте повече информация на www.facebook.com/Биомагнитна възглавница

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *