ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Още рецепти за билков чай при настинки

Има много стари народни средства, които се използват за облекчаване на различни симптоми, свързани с настинка или обикновена простуда.

bilkov chajГрадински чай преди лягане

Този билков чай е естествен тоник за настинки, подпомагащ по-спокойния ви сън. Салвията (градински чай) е билков деконгестант, с тенденция за изчистване на дихателните функции бързо и ефективно; ментата по подобен начин изчиства дихателната система, заедно с намаляване на високата температура. Коча билка е известна, че причинява сънливост.

Съставки

1 супена лъжица градински чай листа, сушени

1 супена лъжица коча билка, изсушена

1 супена лъжица мента листа, сушени

1 литър вода

Сока от един лимон (по желание)

Мед на вкус (по желание)

Инструкции

Сложете водата да заври и поставете билките, отстранете от котлона и поставете капак. Оставете да изстива 20 минути, прецедете и пийте по 1 чаша преди лягане. Остатъка съхранявайте в хладилник.

Билков чай ​при настинка

Има много билки, които са оздравителни за облекчаване на различни симптоми на настинка. Ако желаете, можете да използвате тази рецепта, за да си приготвите лечебен чай при настинка. Билките, които са включени в тази рецепта се използват за направа на различни чайове, облекчаващи настинката.

Смесете по една супена лъжица изсушени билки – цветове от невен, цвят лайка, листа от мащерка, листа от върбинка и семена от копър. Сложете ги във вряла вода 1 литър и поставете капака. След 10 минути прецедете и пийте по 1 чаша три пъти на ден.

Комбинацията от билки можете да направите и сами, например, ако нямате една съставка, сварете без нея.

Освободете се от нечистотиите по кожата с билкова парна баня!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *