Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Facebook – бърза помощ за самоубийци

Социалната мрежа става бойно поле на потенциални самоубийци и психиатри

facebook Представители на социалната мрежа съобщиха, че през следващите няколко месеца, приятели или роднини на някой, който е изразил суицидни мисли, ше могат да маркират по специален начин постовете. Екип от специалисти веднага получава известие. лекари и психолози от целия свят, които ще работят ден и всяка нощ, ще анализират всяко входящо съобщение, научаваме Science World Report .

В най-тежките случаи, като например самонараняване, на потенциалните самоубийци ще бъде предлагана директна помощ. Потребителят, който е публикувал на стената си такова съдържание, ще получите съобщение, че някой се грижи за него. Докладът ще предостави на лицето две опции – да поговори с приятел или да се консултирате с експерт в областта на психичното здраве.

В много близко бъдеще, новата опция във Facebook ще се появи в САЩ и други страни. За съжаление, социалните мрежи са също фактор за риска от самоубийство. В днешно време много често се случва и много хора са жертва на кибертормоза – емоционално унижение чрез използване на информационните технологии, включително и социалните мрежи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *