Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Така се прави чай за успокояване на болки в гърлото!

Тази комбинация за чай е съставена от няколко лечебни билкови растения, които са полезни за имунната система, както и за спадане на висока температура и успокояване на болки в гърлото.

Cup-of-tea2

Съставки

  • 2 супени лъжици листа от зелен чай
  • 4 филийки корен от джинджифил, пресен
  • Щипка лют червен пипер
  • 2 чаши вода
  • 2 чаени лъжички мед

Инструкции

Сварете две чаши вода и добавете съставките по следния начин.

Първо сложете водата да кипне, след това я сипете в две чаши и поставете във всяка чаша по 1 супена лъжица зелен чай, две филийки корен от джинджифил, щипка лют червен пипер и поклупете чашите с чинийки за 10 минути. Накрая прецедете чашите и към получената отвара добавете по една чаена лъжичка мед.

Използвайте тази рецепта винаги, когато имате грип или настинка, придружени от зачервено гърло, хрема и втрисане. Този чай трябва да пиете по три пъти на ден и ще имате добър помощник в лечението. Не забравяйте, че за вирусните заболявания са важни първите три дни, през които трябва да увеличите имунитета си. Пийте като допълнение витамин С.

Зеленият чай е много полезен за имунната система, както и за спадане на висока температура и успокояване на болки в гърлото.

Лютият червен пипер и джинджифилът увеличават потенето, което е важно при температура. Освен това подобряват кръвообращението. Нещо повече, джинджифилът е ефективно противовъзпалително при болки в гърлото, докато медът отдавна се използва за лечение на зачервено гърло.

Как да се лекуваме без антибиотици?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *