Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лесни и ефективни рецепти срещу ревматизъм

Много хора страдат от ревматизъм – заболяване, свързано с много болка и трудна подвижност на пациентите

Много хора страдат от ревматизъм – заболяване, свързано с много болка и трудна подвижност на пациентите, което  най-често представлява възпаление на ставните връзки и съединителната тъкан. Народната аптека познава различни средства за борба с това заболяване, сред които най-ефективният ни е представен от framar.bg.

Колкото и странно да ви звучи, облекчение при ревматизъм можете да усетите още при първото прилагане на този цяр, но най-хубавото е, че ефектът е продължителен и дълготраен. Ето и лесната рецепта за най-доброто средство срещу ревматизъм.

revmatism
Има лечение на болезнения ревматизъм

Необходими са ви 20 гр. шушулки стар фасул, които трябва да счукате на ситно. След това ги залейте с 1 литър вода и ги поставете на огъня. Варете ги на бавен огън поне 3 часа.

Така получената смес е необходимо да я оставите да се охлади, а после я прецедете. Пийте по една кафена чашка всеки ден и ще усетите благотворното влияние върху себе си.

Друго средство за борба с ревматизма е класическата рецепта с основни съставки ракия и чесън. Обелете и счукайте на дребно около 40 грама чесън. Залейте ги с чист спирт, ракия – първак или водка в стъклен съд.

Така получената смес оставете да престои 10 дни на тъмно място при стайна температура.

От време на време е необходимо да разклащате съда, в който сте направили този ефективен лек за ревматизъм. След изтичане на 10-ия ден прецедете течността.

Необходимо е да пиете по 10 капки от тази тинктура, разредена в чаша вода, три пъти дневно, 30 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *