ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Изгонете кашлицата с този чуден сироп

Кашлицата е често срещан симптом при настинка и грип, затова ви трябва изпитано средство за нейното прогонване

Кашлицата е често срещан симптом при настинка и грип, затова ви трябва изпитано средство за нейното прогонване. Особено неприятно е усещането за децата, които не трябва да прекаляват с приема на медикаменти и сиропи за кашлицата.

Затова днес ще ви представим рецепта за лесно, много ефективно и приятно на вкус лекарство, което можете да си приготвите в домашни условия, съветва ни Фрамар.

furmi
Пийте този сироп с фурми против кашлица

Срещу кашлицата трябва да си сварите домашен сироп от фурми, който ще изчисти бързо и трайно белите ви дробове от събрания в тях секрет. Със своя сладък вкус, приятен аромат и чудодейно действие този сироп е предпочитано средство за борба с кашлицата дори и при децата.

Фурмите са известни от дълбока древност със своите спазмолитични и муколитични свойства. Затова ще ги използваме при приготвянето на този лек срещу кашлицата.

Необходими са ни 10 сушени фурми, които да залеем с около 0,500 литър гореща вода. Оставете сместа да се запари добре за около 30 минути.

После трябва внимателно да прецедите през марля течността, като притискате внимателно плодовете на фурмите, за да изцедите сиропа от тях. Така приготвен готовия сироп трябва да се дава леко затоплен на децата да пият на малки глътки в течение на целия ден.

Особено полезна е тази смес при лечение на суха кашлица. Ще останете изненадани как с тази лесна рецепта ще се отървете от кашлицата и ще изчистите белите си дробове.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *