ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лесни начини да намалите приема на мазнини

Можете да направите няколко неща точно сега, за да намалите количеството мазнини, които консумирате.

bez mazniniЗапочнете да мислите непрекъснато за това колко мазнини съдържа храната, която ядете и запомнете тези съвети.

  • Взимайте мляко и млечни продукти, на които пише обезмаслени. Вероятно най-важната стъпка, която можете да предприемете, за да намалите количеството на мазнините, които консумирате, е да преминете към обезмаслено мляко, сирене, сметана, кисело мляко, сладолед или замразено кисело мляко.
  • Открийте течната сметана. Тя е без мазнини немлечна сметана. Ароматизирана и неовкусена, тя е идеална за поставяне в кафе, чай, какао и десерти.
  • Обикновената течност тип немлечен (направен от соя) е страхотен заместител, който можете да използвате за крем.
  • Яденето на месо, риба, птици и сирене трябва да бъде до 5 пъти всяка седмица. Опитайте се да се придържате към общо пет седмични порции нетлъсто месо или пилешко без кожа, почистено от всички видими мазнини. Яжте сирене само два пъти седмично, но може да бъде пълномаслено.
  • Разширете разнообразието на храната, която ядте. За всяка богата на мазнини храна добавете десет нови нискомаслени лакомства. Да се храните с нискомаслена храна не е лишаване от храна, а просто да опитате нови храни без мазнини или такива със здравословни, като авокадо.
  • Всяко месо почиствайте от мазнините, които виждате. Когато готвите и изплува мазнина, оберете я с лъжица и я изхвърлете в канала. Така пазите тялото си!
  • Гответе с много малко мазнини. Можете ли да използвате спрей за готвене без мазнини?

Толкова малко усилия са необходими, а резултатите ще ви впечатлят!

 

Кои витамини ви дават енергия и помощ при отслабването?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *