Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Зеленото кафе не става за отслабване!

Развенчаха този мит, че чудото за отслабване е зеленото кафе. Вече има няколко проучвания, които доказват, че екстрактът от зелено кафе може да доведе до мастни отлагания, които се напрупват в черния дроб!

Green-Coffee
Зеленото кафе

 

Основната съставка в зеленото кафе е хлорогенната киселина, за която се твърдеше, че предизвиква загуба на тегло. Изследователи са направили тестове на ефектите от високи дози хлорогенна киселина с цел да установят дали тя намалява симптомите на метаболитния синдром при мишки. Мишките са били подложени на два вида диети, едната нормална диета, богата на мазнини и другата с високо съдържание на мазнини, допълнена с хлорогенна киселина.

След 12 седмици мишките, консумиращи хлорогенна киселина не само не губят тегло в сравнение с останалите мишки, но повишават инсулиновата си резистентност и получават по-високо съдържание на мазнини в черния си дроб.

Това изследване показва, че хлорогенната киселина в богата на мазнини диета не предпазва от характеристики на метаболитния синдром.

Зеленото кафе, превърнато в хранителна добавка за отслабване, води до затлъстяване на черния ви дроб. Широко рекламираната му способност да повлияе теглото ви се базираше на експеримент, проведен от д-р Оз. Истерията за новото вълшебно хапче беше най-силна през 2013 г., когато известни холивудски звезди рекламираха колко ефикасно и безвредно са отслабнали. Във всички сайтове дори се цитираха учени от университет в Пенсилвания, които са направили необходимите тестове и твърдят, че препаратът наистина не крие заплахи за здравето на организма.

Всъщност всеки разумен човек би трябвало да осъзнае, че отслабване без диета и упражнения няма как да се получи. Но пък да ви пробутват хапчета, които спомагат натрупване на мазнини в черния дроб, това вече е прекалено!

 

Кои витамини ви дават енергия и помощ при отслабването?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *