Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да ядем любимите си храни без да дебелеем?

Ако непрекъснато се лишаваме от любимите си храни, това може да ни докара повече натрупване на килограми!

liubimi hraniУрокът? Можем да ядем любимите си храни, но да ги използваме здравословно. Ето нашите предложения!

Бекон

За да се наслаждавате на бекона е добре да го използвате като гарнитура. Вместо да трупате големи парчета бекон, добавете малко към хрупкава салата и пак ще имате солено-пушения аромат, който харесвате.

Можете да опитате сотирано брюкселско зеле с бекон и лук или задушени броколи с бекон. Беконът със сигурност може да бъде част от всяка диета, когато се яде в по-малки количества.

Пържени храни

Пържените храни са изключително нездравословни. Вместо да пържите кюфтетата, използвайте фурната. А най-добре да печете на скара вместо да пържите картофи или месо, хем е по-вкусно, хем е по-полезно, защото не съдържа канцерогенните мазнини, които се използват при пърженето.

Ядки

Ядките доставят много калории, но това не означава, че трябва да спрем да ги ядем. Както с всичко останало и тук става въпрос за количество. Не яжте пълни паници с ядки, а само по 50 грама на ден.

Тестени изделия

Въглехидратите и тестените изделия в частност имат незаслужено лоша репутация, когато става въпрос за загуба на тегло. Проблемът с тях е, че повечето хора ядат повече от една доза в даден момент. Избирайте пълнозърнести макаронени изделия. Така ще консумирате повече влакнини. Добавете към тях задушени зеленчуци и малко обезмаслено сирене и здравословното ястие е готово!

Шоколад

За много хора шоколадът е любимото лакомство, но с него не може да се прекалява!

Високият процент на натурален шоколад всъщност е много полезен за сърцето, защото съдържа незаменими антиоксиданти. Така че съвсем спокойно можете да си похапвате от време на време сладък натурален черен шоколад.

 

Включете тиквата в менюто си, ето как!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Как да ядем любимите си храни без да дебелеем?

  1. Гибко каза:

    Можем да ядем всичко, но в умерено количество. Относно ядките… те наистина са калорични, но са много полезни за костите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *