ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето това са най-лечебните смеси с мед!

Медът е едно от чудесата на природата!

honey with lemonТой е вкусна съставка в много храни, има антибактериални свойства, работи като овлажнител (поддържа кожата влажна), успокоява кашлицата или болките в гърлото и прави вашия чай около 1000 по-добър!  Независимо дали го използвате като подсладител или за лечение на кашлица, той е просто полезен. Тук ви представяме две много лековити комбинации с мед. Това, което ви е необходимо е една чаша напълно натурален 100% мед и бурканче, в което да затворите сместа.

1. Лимон и мед

Разбира се, тази смес е номер едно. Лимон + мед = невероятно! Когато имате настинка, грип или друго вирусно заболяване, сложете от тази смес в билковия си чай и ще се почувствате по-добре!

Съставки

1 чаша мед

1 супена лъжица настъргана лимонова кора

Сок от един лимон

Инструкции

Налейте 1 чаша мед в малка паничка и добавете 1 супена лъжица прясно настъргана лимонова кора. Можете да поставите и два резена за по-силен аромат. Добавете сока от лимона и загрейте на водна баня за 10 минути, като внимавате водата да не завира. Лекото затопляне е необходими, за да се освободят ароматите най-добре. След това налейте сместа в бурканче с капак и оставете да престои 2 дни. Можете да ползвате тази смес по предназначение винаги, когато се почувствате изтощени и имате нужда от подсилване на организма си.

Например: Ако имате лоша кашлица или настинка, направете си чай от лайка и поставете една супена лъжица от лечебната смес. Лимонът може да се разхлаби храчките, докато медът успокоява дразненето.

Прочетете още една страхотна смес с мед тук.

8 ефикасни рецепти за домашно лечение, които са вечни!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *