Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За да подобрите баланса на тялото си, правете тези упражнения!

Упражненията за баланс са необходими за подобряване кондицията и равновесието на тялото ви.

upr za balansУпражнение 1

Застанете в изходно положение – ръцете отпуснати покрай тялото, а краката разтворени на ширината на раменете. В началото можете да използвате стол, за да се придържате, но с напредване на времето ще успеете и без стол. Повдигнете левия крак, като оставите цялата тежест на десния, задръжте 30 секунди и разменете краката. Повторете 10 пъти.

Упражнение 2

Застанете пак в същото изходно положение, но поставете ръце на кръста. Повдигнете левия крак и го огънете в коляното, като стъпалото сочи назад. Направете мах напред и се старайте да не докосвате пода с повдигнатия крак, а да изпълнявате махове напред-назад. Повторете с другия крак – махайте по 1 минута с всеки крак 10 пъти.

Упражнение 3

Застанете в изходна позиция и хванете гира с лявата ръка, като я държите така, че дланта ви да сочи нагоре. След това повдигнете десния крак от пода и го огънете назад в коляното. Задръжте позицията толкова дълго, колкото можете до 30 секунди. Върнете се в изходна позиция и повторете от другата страна. Повторете 10 пъти.

Упражнение 4

Застанете пак в същата изходна позиция, като хванете гира (3-5 кг за начало) с лявата ръка и я повдигнете нагоре, като изпънете ръката максимално. В същото време повдигнете десния крак и го огънете в коляното. Задръжте 20 секунди и повторете с другата ръка и другия крак. Повторете 10 пъти.

 

 

Най-добрите упражнения са йога!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *