ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рибеното масло помага в борбата с високия холестерол!

Рибеното масло на капсули можете да намерите във всяка аптека или да заявите по интернет.

ribenoТрябва да знаете, че омега-3 мастните киселини от риба се усвояват много добре от капсули и особено полезно за тези, които имат висок холестерол.

Рибеното масло се приема не само за понижаване на холестерола. Приемът на Омега-3 капсули компенсира недостига на полезни вещества, чиито баланси се нарушават и поради динамиката на живота и непълноценното хранене особено в детска възраст. Освен това не са скъпи, като се има предвид, че от реномирана марка една опаковка от 400 капсули, която ще ви стигне за четири месеца и половина струва само 50 лева (около 10 лева на месец).

Рибеното масло е богато на хранителни вещества и особено важните за организма омега-3 мастни киселини, от които тялото се нуждае, но не е в състояние да ги произвежда само. Много хора не получават адекватни нива на омега-3 МК, поради което се налага да вземат допълнително добавки.

Потенциални странични ефекти

Потенциалните странични ефекти от рибеното масло са минимални, но ние трябва да знаем за тях. Разбира се, рибеното масло за понижаване на холестерола не е подходящ за хора, алергични към риба или морски дарове. Всички хора с хронични заболявания, тези с психични разстройства, високо кръвно налягане или диабет трябва да обсъдят приемането на капсули с лекуващия си лекар. Купувайте само добавки от реномирани фирми.

За понижаване на холестерола се предлагат много медикаменти, но вие трябва да се отнасяте разумно към избора. По-добре да вземете рибено масло на капсули, отколкото да приемате лекарства с плашещи странични ефекти.

 

 

Това са природните антиоксиданти за вашето здраве!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *