Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лесен тест: заплашва ли ни рак на стомаха

Ако киселините ви измъчват повече от три седмици при разумно хранене, това трябва да се приеме за тревожен знак.

cancerПродължителните състояния с киселини могат да са предшественици на рак на хранопровода или стомаха, информират от meddaily.ru с позоваване на Zee News. Половината от хората, които имат такива проблеми, изобщо не търсят лекарски съвет и помощ. В същото време е известно, че колкото по-рано се открие едно онкологично заболяване, толкова по-добри са шансовете за оздравяване.

Според статистиката в 67% от случаите с рак на хранопровода или стомаха, диагностицирани рано, хората живеят най-малко пет години след поставянето на диагнозата. Когато заболяването се открие късно, такава продължителност на живота имат едва 3%.

Британско изследване проследи историите на 1046 доброволци и след анкетирането им се оказа, че 59% от тях дори не подозират за връзката между киселините и злокачественото заболяване. С точна информация разполагали едва 15%.

Освен киселините друг тревожен симптом може да бъде проблем с преглъщането. За този симптом били наясно само 13% от анкетираните, а 70% дори не подозирали, че това е симптом на сериозно заболяване. След описаната анкета специалистите още веднъж призовават към разум: т.н. киселини, които много хора “гасят” с хлебна сода, съвсем не са безобидни. Чрез тях тялото предупреждава за страданията, на които са подложени някои органи и които могат да провокират още по-сериозни болестни отклонения.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *