Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Добрите вечерни навици свалят корема

Разбира се, късните вечери са чудесни за ходене по срещи, за съзерцаване на любимия сериал, за протяжни разговори по телефона

диета Оказва се, че са приказни и за загубата на тегло.

ВЕЧЕРЯЙТЕ С ПО-МАЛКО СОЛ

Ако не искате да се събудите подути като балон с хелий, забравете за китайските манджи на вечеря. Тази кухня изобилства от сол, която остава в организма и се събуждаме доста по-подпухнали.

ПРАВЕТЕ УПРАЖНЕНИЯ ПРЕДИ СЪН

Забравете за схващането, че повишената активност преди лягане може да повлияе на съня ви негативно. Точно обратното. Между 56 и 67 процента от участниците в проучване на съня твърдят, че след като са правили упражнения, спят доста по-добре. По-здравият сън означава повече бастисани тлъстинки.

НЕ ПИЙТЕ ВОДА ПРЕДИ ЛЯГАНЕ

Водата прочиства организма, но не е препоръчително да се наливаме с нея непосредствено преди да хукнем към възглавниците. Специалистите препоръчват да спрем с консумацията й час преди сън.

ДРЪЖТЕ ТЪМНО В СПАЛНЯТА

Хормонът мелатонин помага на тялото да произвежда повече кафява мазнина, която съдейства за топлината на организма и за горенето на калории. Тъй като мелатонинът се образува само при пълна тъмнина, бъдете сигурни, че в стаята, в която спите, не се процежда и един лъч светлина, ако искате сутринта да се събудите с няколко грама по-леки.

ИЗКЛЮЧЕТЕ ПЕЧКАТА

Ако искате да изгаряте седем процента повече калории от обикновено, докато спите, то тогава намалете отоплението в спалнята на 19°С.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *