ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

КИЕТЮД / QUIETUDE

Съдържа лайка, жълт жасмин, черен блян, калиев бромид, страстоцвет и татул

Киетюд е хомеопатичен продукт за деца!
Киетюд е хомеопатичен продукт за деца!

Предназначение

КИЕТЮД сироп е хомеопатичен продукт, който се предписва за лечение на слабо изразена нервност и смущения на съня при деца над 1 година. Приложението на лекарствения продукт е перорално.

Как се приема

КИЕТЮД – сироп не бива да се приема от деца под 12-месечна възраст. При деца до 30-месечна възраст приемът му трябва да се извършва единствено по лекарско предписание и при непрекъснат контрол от страна на лекуващия лекар.

При нервност, която може да се определи като преходна, и при слаби нарушения на съня хомеопатичният продукт се приема сутрин и вечер по 1 доза от 5 ml, предварително измерена с мерителна чашка.

Сиропът се приема до отшумяване на симптомите, като периодът трябва да бъде възможно най-кратък – при първата индикация, че нервното неразположение е преминало, приемът на КИЕТЮД трябва да бъде преустановен. При деца до 30-месечна възраст курсът на лечение не бива да надвишава 10 дни. Ако през този период симптомите не са преминали, лечението трябва да се преразгледа.

Възможни нежелани ефекти

На този етап не са регистрирани нежелани реакции при приема на КИЕТЮД. Въпреки това, трябва да се има предвид, че преди да се пристъпи към лечение с разглеждания продукт, трябва да се определят конкретно причините за смущенията на съня.

Кога НЕ БИВА да се приема

КИЕТЮД не бива да се приема от деца под 1-годишна възраст.

Приемът на хомеопатичния сироп е противоказен и при пациенти, които са алергични към някоя от съставките.

Пациенти, при които има доказана непоносимост към фруктоза или глюкозо-галактозна малабсорбация, не бива да приемат продукта.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма доказано негативно взаимодействие на КИЕТЮД с други лечебни вещества.

Усреднена цена в аптеките – 6.90 лв. за шише от 200 мл

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *