Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 болести и 5 рецепти с лук – доказан ефект!

Това са рецепти с лук за 5 болести, които са доказали своя ефект през годините. Пробвайте ги и вие

 

болести
Простатит и аденом. 1 чаша измити лукови обелки се заливат с 0,5 литра вода и се варят в продължение на 7 минути, покриват се и се държат на слаб огън в продължение на 40 минути. Добавете 3 супени лъжици мед и разбъркайте.

Вижте и кои са 5-те болести

Ринит.При възпалителни процеси в носа ползвайте памучен тампон, натопен в сок от лук.

Ангина. Помага гаргара с пресен сок от лук, който се разрежда 1:1 с мед.

Циреи, пъпки, мазоли. 1 -2 глави нарязан лук се готви, докато омекне в 100 мг мляко. Прецежда се и както е горещо се слага отгоре като лапа.

Хемороиди (вътрешни). В подходящ съд изсипете 2 литра мляко, сложете 4-5 големи глави лук. Когато заври се кляка над топлата пара и се стои така, докато можете. След това намажете мястото с вазелин и вземете слабително. Процедурата се повтаря след 3 дни.

Простатит и аденом. 1 чаша измити лукови обелки се заливат с 0,5 литра вода и се варят в продължение на 7 минути, покриват се и се държат на слаб огън в продължение на 40 минути. Добавете 3 супени лъжици мед и разбъркайте. Пийте по половин чаша 3 пъти дневно преди хранене в продължение на 5 дни. След това се почива 5 дни. Процедурата се прави, докато не настъпи подобрение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *