Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

С тези билкови рецепти подобрете циркулацията на кръвта

При циркулаторни нарушения, опитайте следните рецепти

чай – Настържете 50 грама ябълки (около половин чаена чаша), по-добре по-кисели и добавете към тях 2 супени лъжици моркови. Смелете на каша 150 грама хрян и разбъркайте всичко. Добавете 2 супени лъжици заквасена сметана и мед на вкус. хапвайте по малко, на малки порции, но често.

– Смесват се равни части от хрян и цвекло. Може да се направи сок, а може и да се настърже. Взима се по 1-3 лъжици преди хранене.

Лавандулата намалява черепно налягане, възстановява мозъчния кръвоток, подобрява паметта. Може да пиете чай от лавандуа в продъжение на 3 месеца.

В случай на нарушение на мозъчното кръвообращение вдишвайте изпаренията от валерианови капки.

Може да пиете и тази напитка: една супена лъжица от корен от валериан се слага в чаша вряща вода за 6-8 часа. Вземете една супена лъжица 3 пъти на ден.

Една чаена лъжичка счукан корен от бял оман се слага в чаша вряла вода и престоява така поне 10 часа. Пийте по 1/4 чаша 4 пъти на ден в продължение на 30 минути преди хранене.

Супена лъжица риган се вари в 0,5 литра вода, оставете покрит съда за 30 минути и прецедете. Пийте по ½ чаша 2-3 пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *