ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Виктория Бекъм лекува болки в кръста с вендузи

Лечението с вендузи, познато от древността, продължава да се практикува и в наши дни

вендузи Прилагат го световни знаменитости като Гуинет Полтроу, Дженифър Анистън и Виктория Бекъм.

За терапевтичните сеанси се използват чашки, най-често стъклени. Първите вендузи са били бамбукови, а след това се появяват керамичните. Най-съвременните са пластмасови, силиконови или магнитни, снабдени с помпичка. Поставят се върху кожата, като засмукват и задържат в себе си повърхностните мускули. За по-лесното им и плавно придвижване тялото предварително се намазва със затоплено масло, обогатено с билкови екстракти. Усеща се приятно, загряване. Една процедура трае 15-20 минути.

Терапията се прилага при болки в гърба и кръста, при настинки, при стомашно-чревни разстройства и заболявания на белите дробове – хронична кашлица, астма, бронхит. Има ефект при травми, схващания, ревматизъм и разширени вени. Вендузите действат релаксиращо, поради което гонят безсънието, стреса и главоболието. Научно е доказано, че древният терапевтичен метод подпомага кръвообращението. Това го прави полезен за почистването на тялото от токсини и за дълбокото възстановяване на тъканите. Бонусът, който получавате, е по-гладка и еластична кожа.

Лечението с вендузи е противопоказно при хипертония, кожни проблеми, някои заболявания на кръвта. То не бива да се прилага при температура над 37 градуса.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *