Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изпитани упражнения от Учителя Петър Дънов за здрави стави (ВИДЕО)

За съжаление все повече пада възрастта на хората с болни и трудноподвижни стави. Но и за тях има лек – правете тези упражнения от Учителя Петър Дънов

Защо днес и младите хора имат болни стави?

1. Водим обездвижен начин на живот – прекалено дълго време стоим в една и съща неподвижна поза пред компютрите

2. Не се храним рационално

3. Храната, която приемаме не с високо качество, не е екологично чиста и в нея има всевъзможна химия, за да я запазва по-дълго време качествена

danov-gimnastika
Дънов гимнастика

Ако преди поне 20 години само възрастните хора или онези, които работят прекалено тежък труд във влажни помещения като миньорите, страдаха от костни проблеми и болки в ставите, както и активните спортисти състезатели, които са подложени на голямо физическо натоварване, днес дори децата под 20-годишна възраст се оплакват от такива болки.

Затова е важно да се прави гимнастика всеки ден – всяка сутрин, както и през деня, когато  почувствате, че имате нужда да се раздвижите.

Още през 30-те години на 20 век Учителят Петър Дънов е знаел, че за да работи добре физическото тяло на него му трябва енергия. Тази енергия се набавя чрез храната, чрез светлината, чрез духовната енергия, която циркулира около нас и във всеки един от нас.

За да раздвижим правилно тялото не е необходимо да блъскаме и да ритаме боксови круши, а да правим плавни движения, така че всяка става, мускул и орган да бъде раздвижен максимално точно и правилно.

Изключително важно е дишането. При правилно дишане ние зареждаме дробовете с кислород и най-вече мозъка, на когото е необходимо голямо количество свеж въздух, за да бъде работоспособен.

Знаете, че в прекалено горещи, запрашени, непроветрени помещения, пълни с въглероден двуокис, човек се чувства отпуснат, неработоспособен и омърлушен.

Когато влезе свеж въздух, човек сякаш се съживява.

Не случайно Учителят Петър Дънов извеждал своите последователи сред природата, за да правят упражненията. Там има свеж въздух, а  красивите гледки допълнително зареждат с положителни емоции.

Изгледайте видеото ТУК и започнете да правите тези лесни упражнения против болни и сковани стави, за да изпитвате истински телесен и душевен комфорт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *