Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 истини, които със сигурност не знаете за грипа

Вирусът на грипа е един от най-разпространените и в същото време е сред най-слабо изучените

грип Най-добрата ваксина срещу грип за кърмачетата е млякото на майката. Ако жената се разболее от грип, не бива да спира да кърми бебето си. Антителата
от майчиното мляко се предават на детето при кърмене и то никога не може да се зарази от майка си.

Таблетките срещу температура помагат на грипа да се разпространява в организма, защото нормалната или леко повишената температура- на тялото са рай за вируса. При задоволително самочувствие се препоръчва да се пият такива лекарства само при температура над 39°С, а при децата – над 38,5°С.

Аспиринът при грип може да доведе до смърт, особено при децата. При съчетание на вирусна инфекция и ацетилсалицилова киселина, влизаща в състава на аспирина и на някои други средства, се развива тежко състояние – синдром на Рей.

Най-добрият инкубатор за бактериологично оръжие е домашната свиня. Това животно боледува както от свински, така и от птичи, както и от всички видове „човешки“ грип. Попадайки в такъв инкубатор, няколко различни вируса могат да си взаимодействат и да мутират. В резултат смъртоносният птичи грип може да стане заразен при предаване от човек на човек.

Интернет прогнозира епидемията от грип. Глобалната мрежа трайно навлезе в живота ни и учените биолози и лекарите започнаха да предсказват предстоящата грипна епидемия и скоростта на нейното разпространение в света по броя на запитванията по повод грипа от страна на потребителите в интернет.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “5 истини, които със сигурност не знаете за грипа

  1. станимира каза:

    така и не съм ги пробвала тези хапчета, въпреки че само добри неща чувам за тях, ама като гледам как ни наплашват с грипна епидемия от другата седмица, ще взема да си ги купя вече.

  2. Христинка каза:

    Грипът боря само и единствено с имуностимулатори и сега взимам Мико Дифенс може би от доста време не съм откривала нещо по-добро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *