Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 вида терапии, от които няма полза при астма

Какво не си струва да предприемате, ако сте болни от астма?

Няма достатъчно данни за ефикасността на тези терапии, които се препоръчват от някои лекари. Възможно е изброените по-долу да крият рискове – или физически, или за портмонето ви, и няма данни за ползата от тяхното прилагане. Затова ги избягвайте.

Озонова терапия

Това ново попълнение към алтернативните средства за лечение на астма включва или обработката на кръвта с озон под формата на газ и после повторното й инжектиране, или директно внасяне на озон в организма вагинално или ректално. Това може да има сериозни странични ефекти, защото озонът е всеизвестен причинител на астма.

astma terapiya

Ензимнопровокирана десенсибилизация (EPD)

Този популярен във Великобритания метод за лечение включва смесването на алерген с бета-глюкоронидаза – често срещан ензим в организма, и връщането му в тялото в много ниски дози. Проучванията обаче не показват значително подобрение вследствие на употребата му.

Автоинжектиране на урина

Методът включва инжектирането на прясно събрана и стерилизирана урина обратно в донора. Няма клинични доказателства за ефикасността му и може да причини проблеми с бъбреците.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *