ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да отслабнем с хапче за пикочен мехур?

Лекарствен препарат, използван при хиперактивност на пикочния мехур, се оказа ефективно средство против затлъстяване.

hrani-otslabvane-dietiМедикаментът мирабегрон е в състояние да активира клетките на полезната кафява мазнина, което кара организма интензивно да преработва запасите от обикновената бяла мазнина.

Мирабегронът увеличава активността на кафявата мазнина, разкриват от medikforum.ru. По този начин се изгарят повече калории, се казва в публикация на научното списание Live Science. Както става ясно, действието на препарата се основава на способността му да стимулира рецепторите бета-3. Те са разположени в тъканите на пикочния мехур, но също така могат да бъдат открити в бялата и в кафявата мазнина на човешкото тяло. По тази причина лечението на пикочния мехур от хиперактивност може да бъде съчетано с редукция на теглото и раздяла с наднормените килограми.

Това научно съобщение всъщност обобщава резултатите от сериозна експериментална работа. Експериментът е доказал, че доброволците, които приемат мирабегрон, имат увеличена активност при клетките на кафявата мазнина. При тях е отчетено по-интензивно поглъщане на глюкоза. В телата на такива хора се изработват повече калории за изработката на единица енергия. Приложението на медикамента накарало доброволците да изгарят с по 203 калори на ден повече в сравнение с онези, които не приемали лекарството. Отслабването не е интензивно, някъде около 5 килограма за година, но за това не са полагани никакви специални усилия.

Приемът на мирабегрон за отслабване имал инякои странични ефекти, например повишено кръвно налягане и ускорен сърдечен ритъм. В същото време специалистите уверяват, че страничните ефекти при отслабване с мирабегрон са много по-щадящи и безобидни, отколкото при други продукти за стопяване на наднормените килограми.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *