Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 билкови рецепти за диабет от времето на Стефан Стамболов

Това са 3 билкови рецепти, станали известни с това, че българският държавник ги е ползвал, за да овладее нивата на кръвната си захар

bilka Смесете 0,5 литра пресен сок от лук с 500 мл спирт. Вземете от тази смес 1 супена лъжица в продължение на 5 седмици. Направете 20 дневно прекъсване и процедурата може да се повтори отново. тази настойка най-добре е да се съхранява в стъклена бутилка.

Младите листа на глухарчето много добре понижават кръвната захар. Те се прибавят към салати, супи, мляно месо. Ако листата не са млади, те трябва предварително да се накисат в подсолена вода, за да излезе горчивото. Може на ден да се ядат по 150-200 грама листа от глухарче, които също помагат при лечението на ревматични заболявания , подагра, отлагане на соли и хемороиди.

Вземете равни количества цвят и плод от бъз, глог, корени и листа от горска ягода, бял оман корен, боровинка листа, коприва, цвят кантарион. 3 супени лъжици от билковата смес се залива с 2 чаши вряща вода в термос и стои така половин час. След това се прецежда и се приема по 1 чаша на ден на празен стомах.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *