Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отпушете носа на детето и всички ще спите спокойно

При настинка и грип запушения нос на детето може да създаде много грижи

дете нос Лечение на запушен нос при деца трябва да започне възможно най-бързо. Премахването на назалната конгестия при детето е много по-трудно, отколкото този на възрастния пациент. Проблемът е, че използването на фармацевтични препарати е нежелателно за детето, особено за деца.

За да се улесни дишането, като за начало, можете да предприемете извършването на процедури, които улесняват отстраняването на отоци и отпушване изхода на носа.

Най-безопасното и най-ефективното лечение при запушен нос на децата не е медицинския начин. Това е провеждане на различни видове на вдишване, например, с етерични масла от мента или евкалипт. Разбира се, такава инхалация може да се извърши, ако детето не е предразположено към алергии. Част от допълнението на лечението на назалната конгестия при детето са баня за краката и горещ чай с билки, тъй като това допринася за затоплянето на тялото.

За отпушване на носа се дава мед, стига детето да не е алергично. На голямо дете може да поставите в ноздрите парченца твърд мед колкото грахово зърно.

Има и много добри рецепти от народната медицина за лечение на запушен нос и настинка при дете.

В кафена чашка отвара от лайка добавете 2 с.л. захар. Разтворът отбъбва лигавицата на носа и детето започва да диша спокойно, а лайката има противовъзпалителен ефект.

Носът на голямо дете може да се намаже със свинска мас отвътре, особено ако има корички.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *