Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това са еликсири за лечение на няколко болести

Невероятни рецепти, с които ще подобрите здравето си! Вижте ги!

protiv bolestiТака че, ние ще ви представим няколко рецепти за приготвяне на природни еликсири. Всичко, което трябва да имате е мед, чесън, орехи и ябълков оцет.

Тези еликсири ще ви помогнат при заболявания на гърлото, лошо храносмилане, слабо движение и обмяната на веществата в организма ви. Също така се препоръчват за лечение на сърдечни и бъбречни заболявания.

Първа рецепта. Медът е най-добрия помощник за добър сън. Но, в случай че една чаена лъжичка мед не ви донесе сладък сън, опитайте тази рецепта:

Поставете супена лъжица мед и три супени лъжици ябълков оцет в една малка чаша. Консумирайте по една чаена лъжичка от тази смес преди сън и ще заспите в рамките на 30 минути. Ако страдате от хронично безсъние, консумирайте още две супени лъжици от сместа. Повторете тази процедура в случай, че се събудите в средата на нощта.

Втора рецепта. За лечение на анемия се приготвя смес от половин килограм мед, половин килограм смлени орехи и сока от един лимон. Разбъркайте и консумирайте по 1 супена лъжица веднъж на всеки 4 часа. Тази смес е страхотна и ви връща енергията.

Трета рецепта. За лечение на хипертония и липса на желязо, трябва да се консумират 10 грама орехи с 10 грама мед всеки ден в продължение на 45 дни. Тази смес действа благоприятно срещу главоболие, безсъние и склероза.

Четвърта рецепта. Страхотен лечебен еликсир срещу астма и хрипове.

Необходими съставки:

1 килограм мед

Сок от 10 лимона

Сок от 10 скилидки чесън

Начин на приготвяне:

Изцедете сока от 10 лимона и го прецедете през цедка, за да няма никакви парченца. Сложете скилидките чесън в сокоизстисквачка, за да получите чист сок.

Смесете всички съставки и сипете в буркан с капачка. Нека тази смес престои в продължение на една седмица в плътно затворен буркан на хладно и тъмно място. След това консумирайте по 1 супена лъжица три пъти на ден от това лекарство редовно в продължение на 2 месеца.

 

Пазаруването е полезно за нервите!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *