ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Невероятна рецепта за предпазване от рак и други гадни болести!

За предпазване от рак и други гадни болести – това лекарство може да лекува целия организъм от почти всеки вид заболяване.

recepta rakНеобходими съставки:

7 лимона

6 скилидки чесън

1/2 кг мед

200 грама пшенични зародиши

200 грама орехи без черупките

Начин на приготвяне:

Вземете 200 грама непреработена пшеница и я поставете в чист дезинфекциран стъклен буркан. Запълнете буркана с вода и оставете да престои в продължение на 12 часа. Покрийте буркана с марля. След 12 часа изцедете водата и изплакнете зърната добре. Оставете ги още един ден, за да се появят съвсем малки кълнове.

Сложете чесъна, орехите и покълналата пшеница в блендер и смесете добре със сока от 5 лимона. След това се добавят 2 лимона с кората, нарязани на кубчета в сместа. Бъркайте, докато получите гладка смес, след което я прехвърлете в стъклен буркан. Затворете буркана плътно с капачка и го съхранявайте в хладилник. Това лекарство може да се използва до три дни. Затова трябва да пресметнете колко ще ви трябва за тези три дни и да приготвяте само толкова. За профилактика и засилване на организма при вирусни инфекции или след боледуване трябва да вземате по 1 супена лъжица след храна за закуска, обяд, вечеря и преди да си легнете. Ако се опитвате да се отървете от рак, консумирайте по 1 супена лъжица от това лекарство на всеки два часа.

Други ползи за здравето от това лекарство:

 

Ваксина против хепатит е истинската причина за смъртта на Фреди Меркюри!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *