ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мехлеми за разширени вени – най-ефективните рецепти

Ако имате разширени вени опитайте задължително тези три невероятни рецепти, които доказано помагат

 

разширени вени

1. Чеснов мехлем

За подготовката на този мехлем трябва да бъде старателно смлян чесън и да се смеси с хубаво масло в съотношение масло-чесън – две към едно. Приложение: необходимо е да се прилага мирото върху засегнатото от заболяването място, като след това отгоре се слага пергаментова хартия и за по-сигурно се фиксира с превръзка от бинт. Оставете компреса за една нощ, след това изплакнете хубаво с топла вода. Ако се появи изсушаване на кожата в този участък, намажете с бебешки крем.

2. Мехлем с орехови ядки

Една шепа (около 50 грама) натрошени орехови ядки залейте с една чаша олио, оставете да се влее в продължение на една седмица, след което съставът се загрява на слаб огън в продължение на един час, след това се прецежда. Мажете засегнатите вени сутрин и вечер.

3. Мехлем от кисело мляко с пелин

Трябва да се смеси пресен, ситно накълцан пелин с кисело мляко, докато стане каша и към сместа се добавя малко вазелин или масло. Старателно се разбива, докато стане еднородна смес. След това оставете кутийката с тази пастан на долния рафт на хладилника за 20-30 минути. Готовата маз се прилага върху кожата в зоните, засегнати от разширени вени с меки масажни движения. В допълнение, можете да използвате мирото за студени компреси. Сложете повечко от тази маз върху марля и оставете да действа за през нощта. Тази процедура се повтаря всяка вечер в продължение на пет дни и след това се почива в продължение на три дни. След почивката отново се повтаря курса на лечение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *