Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бронхит – лечение с народни средства, уникални и лесни рецепти

Лекарствата не винаги помагат, затова използвайте тези лесни и ефективни рецепти, за да излекувате бронхит, кашлица или настинка

chai

Лечение бронхит, дори и такива сезонни заболявания като хрема и кашлица, трябва да се извършват много внимателно! Защото не всеки е съгласен да пие лекарства или антибиотици. Днес ще ви разкажем как да си приготвите лесни домашни лечебни чайове и сиропи, които са ефективни и, най-важното – безопасни за лечение на кашлица и настинка при възрастни и деца. В тези рецепти се използват само естествени продукти, които не само не вредят, но и помагат за укрепване на имунитета.

Рецепта първа

Скилидка чесън се пресова в 3 супени лъжици зехтин. Тази смес се разбърква и се прецежда. Разрежда се с 3 супени лъжици преварена вода и се слага в носа – не повече от 2 капки във всяка ноздра.

Рецепта втора

За лечение на бронхит яжте естествено сладко от малини. 2 лъжици малиново сладко и след това една чаша чай от лайка или някаква друга билка по избор. Може да подслаждате чая със сладко, вместо с мед.

Рецепта трета

В подходящ съд се смесват три супени лъжици мед и сока на два лимона. От тази смес се взима по една чаена лъжица на всеки два часа.

Рецепта четвърта

Следната рецепта е идеална за лечение както на обикновена настинка, така и на кашлица и бронхит. За да я направите, трябва да имате мед, прясно мляко, сок от алое и малко прясно масло. Млякото се стопля на слаб огън – не повече от половин чаша мляко. След това добавете половин лъжица сок от алое и чаена лъжичка мед. Пийте тази напитка сутрин и вечер.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *