ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Жена роди здраво бебе девет седмици след клинична смърт

Животът е невероятен и всеки ден се случват различни чудеса в подкрепа на тази теза

бебе Медиците в Италия станаха свидетели, а някои от тях и преки участници на едно изключително събитие, което не е единствено по рода си – жена роди здраво момченце след прекарана клинична смърт.

36-годишна италианка, получила кръвоизлив през октомври 2014 г. на 23-ата седмица от бременността. Тя е била отведена в болница Сан Рафаеле в Милано.

Лекарите не могли да я спасят, но със съгласието на семейството не изключили апарата за изкуствено поддържане на живота през следващите девет седмици.

На 32-ата седмица от бременността, италианските медици извършват цезарово сечение. Така се ражда здраво момче с тегло 1.8 кг.

Роднините на починалата родилка са дали съгласието си органите на жената да бъдат дадени за трансплантация.

Този случай съвсем не е изключение. Бременна жена в Ирландия роди здраво дете по същия начин след прекаран мозъчен кръвоизлив. През 1993 г. Се ражда момченце в САЩ сто дни, след като майка му е бил застреляна. Когато почива, тя е в 17 седмица от бременността.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *