Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ЧУДО! След 4 спонтанни аборта жена роди 4 деца наведнъж

Мечтата на една жена да стане майка се сбъдна по един неочакван начин

4 бебета След 4 спонтанни аборта ирландката Грейс роди 4 деца наведнъж без помощта на ин витро оплождане.

Грейс и Джеймс Слатъри от Ирландия отдавна мечтаели да станат родители, но плановете им почти винаги завършвали с неуспех. След четири тежки поредни спонтанни аборта съпрузите са се убедили, че няма да могат да имат деца. Всеки неуспех двамата изживявали изключително болезнено. Грейс и Джеймс започнали да мислят за осиновяване, като напълно игнорирали възможността да използват ин витро оплождане.

Но в този свят съществуват чудеса. Грейс и Джеймс се убедили от личен опит. Това се случило след като лекарите заявила, че 32-годишна жена е бременна. Каква ли изненада са преживели съпрузите от Ирландия, когато разбрали, че Грейс носи в утробата си 4 деца… Изглежда, че цифрата четири е фатална в това семейство. Те направили 4 опити да заченат дете, сблъскали се с 4 спонтанни аборта, за да дадат най-накрая живот на 4 прекрасни и здрави деца.

И сега те имат наистина вълшебна перспектива като награда за всичките си страдания. Самите лекари наричат тази история чудо, защото шансовете за зачеване на четири деца по естествен път е 1 на 10 000. За щастие, този път бременността Грейс се развила нормално. Четиризнаците са родени благодарение на цезарово сечение. Сега това невероятно семейство се готви да отпразнува Коледа в разширения състав. На празничната трапеза заедно с Грейс и Джеймс ще има още три момиченца и едно момченце.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *