ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да се справим със запушения нос за 1 минута?

Това просто дихателно упражнение е измислено от руски лекари. Точно за 1 минута вие можете да изчистите ефективно запушения нос. Специалистите казват, че методът действа при 85% от хората.

Стиснете с пръсти запушения нос. Устата ви също трябва да е затворена през цялото време. Започнете да се разхождате. Вероятно ще успеете да направите 20-30 стъпки преди да си поемете отново въздух.

zapushen nosИмайте предвид, че за да постигнете желания резултат, носът и устата ви трябва да са затворени през цялото време, без значение колко силно искате да си поемете дъх.

След като „освободите” носа си, дръжте устата затворена още известно време. Поемете въздух през носа, съсредоточавайки се върху дишането си. Може да ви се стори, че дишате повърхностно, но това не е проблем.

Методът е много прост, но е много ефективен. След като усетите, че носът ви се отпушва, дишайте известно време само през носа, а не през устатата.

ЛУЛА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ ПОМАГА ПРИ ЗАТРУДНЕНО ДИШАНЕ
ЛУЛА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ ПОМАГА ПРИ ЗАТРУДНЕНО ДИШАНЕ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Как да се справим със запушения нос за 1 минута?

  1. Петър хубанов каза:

    страдам от запушен нос това се случва само вечер между 1 и 5 часа само дясната ноздра моля посъветваите ме ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *