ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как различните зодии боледуват от грип? – продължение

Везните лесно хващат вируса на грипа в обществения транспорт или в службата от колеги

грип За разлика от стоически понасящия болестта колега грипът буквално размазва бедните Везни, като им причинява резки болки в кръста или в корема и може да доведе до цистит или бъбречни колики. Това може да доведе до викане на „Бърза помощ“ и стационарно лечение, където пък Везните започват да страдат от неетичното поведение на медицинския персонал. Въпреки това полагат всички сили за миролюбиво разрешаване на конфликта.

Скорпионът по природа е доста жилав и за разлика от други инфекции се разболява от грип един от последните в службата или в семейството. Може дори да прескочи“ и да не забележи, че около него върлува грипна епидемия. Тайно много се гордее с високия си имунитет.

Стрелецът се стреми да изкара грипа „на крак“, защото трябва да успее да се справи с безброй задачи, и то в последния момент. Интересното е, че дори при минимален отдих тези хора много бързо се справят със заболяването, тъй като просто нямат време да боледуват.

По време на болестта Козирогът като никой друг се нуждае от оптимистична прогноза. Нужна му е абсолютна увереност не само в победата на консерваторите на изборите, но и в правилно предписаните лечебни средства и процедури. Когато боледува Козирог-мъж, много скоро на всички у дома започва да им се струва, че дори стените в стаята, където се е изолирал Козирогът, също боледуват.

Водолеят прекарва цялото си свободно време на компютъра и понякога толкова е увлечен, че не може да си спомни кога за последно е излизал навън. А щом излезе, се сблъсква с вируса. Болестта го измъчва и той е готов да изпробва всички нови и екстрени методи, за да ускори оздравяването си.

Рибите са склонни да драматизират картината, подчертавайки своите мрачни предчувствия. Тъй като сред представителите на този знак има много страдащи от алергия, трудно е да се подберат подходящи лекарства. При това те бързо привикват към тях. По време на болестта Рибите търсят съчувствие и много обичат да ги съжаляват. А всъщност кой не обича?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *