ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как различните зодии боледуват от грип?

Овен – пръв от всички зодиакални знаци пипва вируса

зодия Болестта протича бурно, с висока температура, но Овните се справят с нея бързо благодарение на своята устойчивост и силен характер. Трудно е обаче да ги сложите да легнат, а ако все пак успеете, те с всички сили се опитват да нарушат принудителното хоризонтално положение.

Телецът, за разлика от своя съсед по Зодиака, усещайки, че се разболява, веднага ляга под одеялото и стриктно спазва препоръките на лекарите. Тези хора от деца имат проблеми с носоглътката и евентуално заболяване може да доведе до усложнения с ушите. А ако боледуването заплашва да се отрази на портфейла му, Телецът прибягва до най-радикалните методи на лечение, за да може по-скоро да се върне на работа.

Поради лекомисленото си отношение при първите признаци на грипа Близнаците могат да си докарат остри бронхити и дори възпаление на белите дробове. А тъй като тези хора, независимо от ограниченията, се стремят към словесно общуване, то най-близките им роднини са подложени на риска от заразяване. Близнаците са готови да гълтат таблетки с шепи, затова трябва да се упражнява строг контрол над лекарствата, които пият.

Заради своята мнителност и повишена чувствителност Ракът може да се разболее дори само от разказите на околните за това как е протекъл грипът при тях. Когато е болен, той изпада в униние и може да бъде ободрен единствено като му сервирате някое от любимите му ястия, изключите светлината и пуснете лека, спокойна музика. За победа над болестта Ракът има нужда от душевната подкрепа на всички свои роднини и близки. Прекрасен ефект имат очистителните и водните процедури -като например горещи солни бани за краката преди сън (ако няма температура).

Лъвът полага грижи за профилактиката при грипна епидемия и не желае да бъде заварен неподготвен, да изглежда слаб и безпомощен. Щом по медиите обявят първите съобщения за грипа, той веднага започва да приема ремантадин, увеличава дозата на витамините,
налива се с натурални сокове. Ако все пак вирусът го затвори между четирите стени, той се държи, както подобава на страховития владетел на джунглите – гордо, но без елементи на драматизъм. Просто се ядосва, че е принуден да намали оборотите, звъни постоянно в службата, уточнявайки ще могат ли да се справят без „негово височество“.

Девата самоотвержено се сражава с грипа, изпълнявайки всички предписания на лекаря (като понякога дори прекалява). По време на боледуването си тези хора спазват строг режим и диета. При това отдават предпочитание на билколечението и хомеопатичните средства. Скритото коварство на Девата се състои в това, че най-често тя знае как да побеждава болестта по-добре от участъковия си терапевт. Освен това може да се обърне и към друг пекар, ако препоръките на първия не я устройват.

Интересното е, че най-често Девите се оказват прави, изразявайки недоверие относно резултатите от изследванията или предписаните антибиотици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *