ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечение на депресия с народни средства

Хората, които консумират големи количества кофеин (три или четири чаши кафе на ден или повече) са хора, които имат депресия, но игнорират както симптомите, така и лечението

лечение Много хора в разгара на депресивно състояние се обръщат към сладкишите като средство на комфорт, но медицинските изследвания са показали, че консумацията на захар увеличава депресията, умората и промяната в настроението.

За да се тушира депресията трябва да се намали консумацията на всички видове рафинирана захар и всички храни, произведени чрез използване на тези продукти. Месото и мазните храни също трябва да изчезнат от менюто на хората, които са под напрежение, стрес или са застрашени от депресия.

Народната медицина предлага рецепти, които ще помогнат на хората с депресия.

Полезно е да започвате деня си като обтривате тялото с вода, в която е разтворена морска сол. За целта ви е необходима бутилка от литър и половина, пълна с хладка вода и напълно разтворена морска сол. Не изплаквайте след това.

1 чаена лъжица корени от ангелика се заливат с чаша вряла вода. оставя се престои, прецежда се и се заменя консумацията на кафе с тази напитка. Може да я пиете през ден, като редувате със зелен чай – един ден настойка от ангелика, един ден зелен чай.

5 грама смачкани листа и корени /пресни/ от иглика, които може да си набавите през пролетта се заливат с 1 чаша вряща вода и се киснат в термос за 2-3 часа. Вземете от тази отвара по 1 супена лъжица 2-3 пъти на ден.

Смесете 100 грама стафиди, 100 грама сушени кайсии, сливи 100гр, 100 г орехи, лимонови кори. Минете през блендер и добавете мед. Сместа се съхранява в хладилник. Вземете по 1 супена лъжица сутрин преди закуска.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *