ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Проф. Олег Ламикин предлага лесни упражнения за здрави кости

Проф. Олег Ламикин беше в София, където изнесе своите поредни  лекции по време на проведен в столицата здравен семинар, посветен на здравите кости

Всеки страдащ от проблеми с неговите кости може да се довери на съветите на проф. Олег Ламикин, защото той има много богат опит в тази сфера.

В продължение на години е правил експерименти със стари, направо  древни техники за лечение на стави и кости върху много доброволци, които били готови да приемат всякакви предизвикателства, стига да се освободят от болките.

Както много от процесите, които протичат в човешкото тяло, така и болките в човешките кости водят след себе си различни допълнителни съпътстващи проблеми.

lamikin-oleg
Олег Ламикин
lamikin-masaj
Първо упражнение от Олег Ламикин

Например болките в гърба се разширят. Те обхваща врата и причиняват силно главоболие, защото тези болки може да са породени от притискане на кръвоносни съдове, нерви, липса на достатъчно кислород и други.

Болките в костите на ръцете и на краката могат да доведат до тяхната сериозна деформация, като по този начин те се изкривят толкова много, че използването  им става все по-трудно.

Добрата новина е, че човешките кости и стави се лекуват по един и същи начин във всяка една възраст, твърди проф. Олег Ламикин.

Първото нещо, с което трябва да сме наясно е, че нашият опорно-двигателен апарат трябва да се движи. Ние сме принудени да вървим против нашата природа и прекарваме много време седящи.

lamikin-lice
Второ упражнение на Ламикин
lamikin-lice
Трето място за масаж от Ламикин

Това е изключително вредно за гръбнака, който по време на стоене е натоварен изключително много.

През това време, освен че гръбначният стълб е натоварен, натоварен и е кръстът и той започва да боли.

Изгледайте видеото с упражненията, който Олег Ламикин препоръчва  ТУК.

За добро настроение и бодрост, проф. Олег Ламикин предлага няколко лесни масажа на определени точки на лицето, които активирани, действат изключително благоприятно върху общия тонус на човек.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *