Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Яжте внимателно грейпфрут, има защо!?

Грейпфрут по принцип е изключително вкусен и полезен плод. С него се правят различни диети и хранителни разтоварвания, но той може да бъде и много опасен

Най-голям риск за здравето се крие в способността на грейпфрут да стяга черния дроб.

Когато човек е боледувал, особено сега през зимата, и е вземал различни лекарства, антибиотици, дори и само парацетамол на таблетки, в Ефералган или в Тера флу, остатъци от лекарствата се наслагват в черния дроб.

Трябва да мине известно време, докато черният дроб се изчисти от тях.

grapefrut
Грейпфрут е полезен, но внимавайте с черния дроб

Това става с помощта на много течности – пресни сокове от плодове и зеленчуци, компоти, вода, прием на пресни плодове и зеленчуци.

Ако вашият черен дроб не е изчистен от лекарства и вие започнете да ядете в големи количества грейпфрут или да пиете пресен сок от грейпфрут, тогава той се стяга и не може да се освободи от вредните вещества.

Тяхното задържане в организма може да причини сериозни заболявания, включително и натравяне на кръвта.

Като изключим този важен момент, свързан с употребата на грейпфрут, той е уникален и сочен плод, който е  полезен за  мускула на сърцето  и еластичността на кръвоносни съдове,  за здрави пикочни пътища,  бъбреци и пикочен мехур.

Грейпфрут  води успешна борба с коварния висок холестерол, защото е  отличен антиоксидант.

grapefrut
Полезен грейпфрут – съдържа витамин С, фибри и антиоксиданти
grapefrut
Козметика с грейпфрут

Ако сте боледували от рак, от инфаркт или от инсулт, вашият организъм е изтощен от самото лечение. Трябва да ядете много грейпфрут, но едва след като вече  сте се изчистили от приеманите силни лекарства.

Грейпфрут може да се приема чрез дъвчене на месото или чрез пиене на прясно изцеден сок.

Полезните качества на плода грейпфрут са известни на компаниите за парфюмерия и козметика, които произвеждат разнообразни серии продукти за кожата, косата, тялото с грейпфрут.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *