Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Приберете корема! При метеоризъм ползвайте ето тези рецепти

Метеоризъм (или казано с прости думи – подуване на корема) идва от факта, че в червата се събират газове

images (19)

Обикновено метеоризъм се причинява от газта, която се събира между чревните стени заради лошо всмукване.Днес ние ще ви покажем как да се справите с подуването на корема с прости и ефективни средства от народната медицина.

Средства за елиминиране подуването на корема

Първа рецепта

Един от най-лесните начини за премахване на газовете от стомашно-чревния тракт е чрез следния метод. В прясно приготвена храна трябва да се добави сух копър. Освен това, вместо копър може да се използва кимион или анасоново масло.

Втора рецепта

При проблеми с подут стомах може да взимате смес от счукан чесън и сода. Дозата е на върха на ножа, така че сами може да прецените колко чесън и сода да сложите.

Трета рецепта

Също така, за да се отървете от подуване на корема се препоръчва всяка сутрин в продължение на един час преди закуска да изпивате половин чаша прясно изцеден сок от картофи. Продължителността на лечението не трябва да превишава 7-10 дни.

Четвърта рецепта

Изсипете 3-4 чаени лъжички семена от анасон в термос с две чаши вряща вода и оставете да се запари тази смес най-малко два часа, след което пийте по една четвърт чаша 4-5 пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *