Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Още ли имате папиломи? Значи не сте пробвали ето тези рецепти!

В допълнение към медицинските методи за премахване на брадавици, папиломи и всякакви други неприятни неща, които ви дразнят, има и други средства, които искаме да ви споделим днес

images (11)

Тези вътрешни средства за защита са доста лесни за приготвяне и употреба, което ги прави идеални за системно прилагане. Техните естествени съставки не само ще възстановят гладкостта и красотата на кожата, но и ще работят за нейното подобряване.

Рецепта първа

За да се отървете от брадавици у дома е препоръчително да се използва прах, приготвен от добре изсушени семена от бял трън, който има благоприятен ефект върху организма като цяло. Този прах трябва да се приема по една чаена лъжичка три – четири пъти на ден, с вода за по-лесно преглъщане. Трябва да знаете, че е добре да са минали поне два часа от предния прием.

Втора рецепта

Едно от най-ефективните и популярни домашни средства срещу папиломи и брадавици е жълтурчето. За процедурата ви трябва сок от жълтурче. Хубаво е, ако можете, леко да боднете самата брадавица и да внимавате сока да попадне само върху нея. 3-4 капки сок върху образованието три пъти на ден и от брадавицата няма да остане дори спомен.

Трета рецепта

За да се подготви следващия домашен лек за брадавици трябва да напълните някакъв подходящ буркан с цветове от глухарче. Когато го натъпчете съвсем трябва да ги полеете отгоре със слаб спирт. Нека сместа престои около месец на топло и тъмно място, а след мажете където е необходимо или правете компреси, но не по-често от 3 пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *